Tiedote Fisplaylle merkittävästä sopimuksesta Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kanssa – #sopimus kulunhallinnasta

Fisplay on osallistunut ja voittanut Fisafe tuotteillaan julkisen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kilpailutuksen kiinteistöjen kulunhallinnasta. Sopimus kulunhallinnasta on Fisplaylle merkittävä ja laajentaa asiakaskuntaamme merkittävällä julkisen sektorin toimijalla.

“Fisafe liiketoiminta on kehittynyt viimeisen vuoden aikana nopeasti ja tämä on merkittävä askel eteenpäin”, sanoo Fisafe-liiketoiminnan johtaja Antti Kämäräinen. 

Sopimus kulunhallinnasta on kestoltaan 6+4 vuoden mittainen ja kattaa hyvinvointialueen kiinteistöjen lisäksi keskiuudenmaan pelastuslaitoksen kiinteistöjen kulunhallinnan laitteiden päivittämisen ja ylläpidon. 

Käyttöönottoprojekti sisältää Esmikko laitteiden vaihdon nykyaikaisiin, etänä hallittaviin ja turvallisiin Fisafe kulunhallintalaitteisiin ja keskiössä on varmistaa kiinteistön käyttäjien tyytyväisyys sekä asennusprojektin aikana että ylläpitovaiheessa. 

“Nykyaikainen kulunhallintajärjestelmä ei ole yksinkertainen kokonaisuus. Kiinteistön käyttäjän arjessa se voi näyttää yksinkertaiselta, mutta meille onnistunut lopputulos on tilanne jossa ovi avautuu, eikä turhia hälytyksiä synny. Nykyaikainen kulunhallintajärjestelmä toimii pilvessä ja laitteiden sekä pilvipalvelun välillä kulkee paljon tietoa. Tiedonkulun tulee olla virheetöntä ja turvallista”; sanoo Kämäräinen.

Tavoitteena laadukas käyttäjäkokemus

Fisplaylle sopimus kulunhallinnasta on yhteiskunnallisesti merkittävä, koska pääsemme toimittamaan luotettavia ja kustannustehokkaita laitteita sekä kulunhallintaa palveluna. Fisafen kulunhallintajärjestelmä ei rajaa kiinteistöjen käyttötarkoitusta tai monikäyttöisyyttä. Tavoitteemme on laadukkaan käyttäjäkokemuksen lisäksi tuottaa säästöjä yhteiskunnalle.

Laadukas käyttäjäkokemus toteutuu konkreettisesti, kun ovi aukeaa aina oikealla koodilla tai kulkutunnisteella. Fisplay palvelee asiakkaita tarvittaessa vuorokauden ympäri. Yhteiskunnan kannalta on oleellista, että mm. palo- ja pelastustoimi kykenee keskittymään työhönsä vuorokauden jokainen minuutti. Fisplay on mukana tässä missiossa.

Fisplay haluaa toimia vastuullisena yhteiskunnan jäsenenä

Fisplayn tekemistä ohjaavat arvot: Laadukkaat tulokset ja merkityksellisyys. Haluamme tehdä työmme niin, että työllämme on pitkä vaikuttavuus ja “kehtaamme kävellä omia polkujamme”. Merkityksellisyys on arvona tärkeä monesta näkökulmasta. Haluamme, että asiakkaamme kokevat Fisplayn tekemän työn merkityksellisenä. Mutta yhtä tärkeää on, että me Fisplayn työntekijät koemme, että työmme on merkityksellistä. Näin uskomme, että luomme pitkällä aikavälillä vastuullista ja kestävää arvoa koko yhteiskunnalle.

Fisafen kulunhallinajärjestelmä on suunniteltu toimimaan varmatoimisesti suurilla ovi- ja käyttäjämäärillä. Fisafen kulunhallintajärjestelmän avulla, avataan ovia noin 20000 kertaa päivässä. Fisafen liiketoimintamalli perustuu laadukkaiden kulunhallintalaitteden toimitukseen ja asennukseen, pilvi pohjaiseen hallintajärjestelmään ja ylläpitopalveluun.

Me Fisplaylla iloitaan luottamuksesta ja haluamme todistaa, että olemme luottamuksen arvoisia. 

Lisätietoja 

Antti Kämäräinen
Liiketoimitajohtaja / Fisafe
antti.kamarainen@fisplay.com

Marko Sivula
Myyntijohtaja
marko.sivula@fisplay.com