Tietoliikenne- ja sisäverkon palvelut

Fisafelta saat verkko -ratkaisut vaativiinkin asiakastarpeisiin. Rakennamme luotettavat langattomat sekä kiinteät verkot työpaikoille, toimistoihin ja toimitiloihin sekä työntekijöiden että asiakkaiden tarpeisiin. Langaton lähiverkko voidaan asentaa kaiken kokoisiin kohteisiin ja se rakennetaan kohteen yksilölliset ominaisuudet huomioiden kattamaan koko määritelty alue. Fisafe käyttää verkkoratkaisujen rakentamisessa Ubiquiti Networksin tuotteita.

Sisäverkko
Ubiquitu Networks

UniFi on huippuluokan ratkaisu, jonka avulla voidaan hallita vaivattomasti 100 tukiasemaa samalla tavalla kuin yksittäistä tukiasemaa. Ne tarjoavat yritystason laitteiston suorituskyvyn useissa tyylikkäästi suunnitelluissa muodoissa monenlaisiin sovelluksiin missä tahansa ammattiympäristössä.

Pilvipohjainen hallinta

Fisafe verkkoratkaisujen laitehallinta tapahtuu pilvessä, mikä mahdollistaa sujuvan ylläpidon ja nopean reagoinnin. Langaton verkko on pilvipohjaisen hallinnan ansiosta automaattisesti valvottu ja mahdollisissa vikatilanteissa tieto verkon ongelmista saadaan reaaliajassa. Myös ohjelmistopäivitykset ja muutokset voidaan tehdä helposti etänä.

Fisafe Turvatekniikan asiakastuki palvelee tarvittaessa 24/7.

Mitoitus asiakaskohtaisesti

Fisafe suunnittelee ja mitoittaa langattoman verkon yksilölliset tarpeet huomioiden. Verkkoratkaisut toteutetaan kohteen tila ja käyttäjämäärä huomioiden ja verkko rakennetaan kohteeseen sopivaksi huolellisen kartoituksen pohjalta.
WLAN-verkko voidaan tarvittaessa jakaa myös käyttäjäryhmittäin. Esimerkiksi yrityksen henkilökunnalle ja asiakkaille voidaan muodostaa omat langattomat verkot yhdellä laitteistolla turvallisesta eristäen liikenne toisistaan. Myös nettiyhteyden käyttäjäkohtaisia nopeusrajoituksia voidaan määrittää.

Yksilöllinen toteutus

Kohteen mukainen räätälöinti

Laitteiden asennus räätälöidään aina kohteen mukaan. Kohteessa olevaa aikaisempaa kaapelointia voidaan käyttää höydyksi tai kaapelointi voidaan asentaa kohteeseen.

Laajentaminen

Verkkoa voidaan laajentaa joustavasti ja lisätä kantavuuksia tarpeen mukaan.

Kaikille sopiva sisäverkko -ratkaisu turvallisesti

Se on turvallinen verkkoratkaisu julkiselle – ja yksityiselle sektorille. Käyttäjiä voivat olla mm. sairaalat, oppilaitokset, teollisuus-, liike- ja asuinkiinteistöt, hotelli- ja majoituskohteet sekä toimistotilat.

Ota yhteyttä

5 + 1 =