Kameravalvonta palvelut

Fisafen Kameravalvonta laajentaa monenlaisten kiinteistökohteiden valvontamahdollisuuksia ja lisää kiinteistön turvallisuutta. Yrityksille ja organisaatioille suunnattu valvontakamera soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön ja se mahdollistaa kiinteistön tapahtumien seuraamisen reaaliaikaisesti tai tallenteelta.

Kameravalvonta
Soveltuvuus

Fisafe ratkaisu soveltuu erityisesti yrityksille, organisaatioille ja ammattikäyttäjille kaikenlaisiin kohteisiin, joissa halutaan saada mahdollisuus selvittää kiinteistön alueella tapahtuvaa kulkua. Valvontakamerat soveltuvat sekä sisä- että ulkoasennukseen, joten niiden avulla voidaan kokonaisvaltaisesti seurata kiinteistössä ja sen ulkotiloissa tapahtuvaa kulkua sekä tapahtumia.

Toteutus

Fisafe Kameravalvonta mahdollistaa kiinteistöihin asennettavien IP-kameroiden kautta tapahtuvan valvonnan. Fisafen ratkaisu toteutetaan yhden tai useamman IP-kameran välityksellä. Valvonta-alue on ympäristöstä ja valaistuksesta riippuen noin 30 metriä kamerasta.  Myös monipuolisempien ominaisuuksien PTZ-kameroita voidaan käyttää asennuksessa takaamaan riittävä valvonta-alue.

Tuki

Kameroiden asennuksen yhteydessä Fisafe antaa käyttöönottokoulutuksen järjestelmän käyttöön sekä tarjoaa ylläpitopalvelun sekä tukipalvelut asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin vastaten. Kameravalvonnan käyttöönotto ja ylläpito on siten helppoa asiakkaalle.

Ota yhteyttä

6 + 4 =