Lukitusratkaisut
vaivattomasti

Fisafe toteuttaa lukitusratkaisut varmatoimisilla laitteilla ja lukitusjärjestelmällä joka on reaaliaikaisesti yhteydessä palvelimen kanssa. Järjestelmän lokitiedoista voi tarkistaa ovien avaustiedot. Sähkölukon ansiosta esimerkiksi asuin- ja teollisuuskiinteistöjen sekä vuokrauskohteiden kulunvalvonta on vaivattomampaa. Myös lukitusratkaisun vikasietoisuus on hyvä: Fisafe oviohjaimet on varustettu varavirralla sähkökatkoksen varalle ja järjestelmä toimii, vaikka verkkoyhteys olisi keskeytynyt.

Fisafe

Fisafe tarjoaa huipputason pääsylukijaratkaisuja kaikkiin pääsynhallintatarpeisiisi. Nämä lukijat ovat varustettu moderneilla suunnitteluilla ja perus IP65-säänkestävyydellä varmistaakseen, että ne kestävät erilaisia sääolosuhteita. Lukijamme sisältävät OSDP v2 -teknologian, joka mahdollistaa tietojen salakirjoituksen siirron aikana lukijalta isäntälaitteelle ja päinvastoin.

*Langallinen lukitusratkaisu

SALTO Systems

SALTO Systems on espanjalainen kulunhallintajärjestelmien valmistaja. Fisplay Oy on SALTON jälleenmyyjä Suomessa. Toteutamme kulunhallintajärjestelmien asennukset ja käyttöönotot ammattitaidolla.

*Langaton lukitusratkaisu

Yksilöllinen toteutus

Kohteen mukainen räätälöinti

Laitteiden asennus räätälöidään aina kohteen mukaan. Kohteessa olevaa aikaisempaa kaapelointia voidaan käyttää höydyksi tai kaapelointi voidaan asentaa kohteeseen.

Laajentaminen

Lukitusjärjestelmää voidaan laajentaa joustavasti ja järjestelmässä voi hallita useita kohteita jopa 100 000 oveen asti.

Kaikille sopiva kulunhallintaratkaisu

Se on turvallinen kulunhallintaratkaisu julkiselle – ja yksityiselle sektorille. Käyttäjiä voivat olla mm. sairaalat, oppilaitokset, teollisuus-, liike- ja asuinkiinteistöt, hotelli- ja majoituskohteet sekä toimistotilat.

Ota yhteyttä

3 + 15 =