Kulunhallintaan helppo palvelu

Fisafen kulunhallinta tekee kulkemisesta ja kulunvalvonnasta sujuvaa ja turvallista. Fisafen sähköinen lukitusjärjestelmä mahdollistaa kulkemisen kulkukoodin tai kulkutunnisteen avulla.  Kulkuoikeuksia pystytään helposti hallinnoimaan järjestelmän kautta etänä milloin ja missä tahansa. Lukitusjärjestelmässä voi hallita useita kohteita jopa 100 000 oveen asti.

Kulunhallinta
24/7 Päivystys

Huolehdimme ohjelmiston sekä laitteiden ylläpidosta 24/7.

Integroitavuus

Fisafen kulunhallinta -ohjelmisto on integroitavissa varausjärjestelmiin.

Toimivuus

Fisafe kulunhallintajärjestelmän kautta avataan ovia päivittäin yli 20 000 kertaa.

Kulunhallintajärjestelmä sujuvaan kulkemiseen

Kaikkiin oviin soveltuva järjestelmä

Fisafen kulunvalvontajärjestelmällä voi toteuttaa vaativia sähköisten kalustelukitusten palvelu- ja tuotekokonaisuuksia. Järjestelmä on integroitavissa asiakkaan ympäristöön tarpeen mukaisesti.

Väliaikainen vierailu kiinteistössä

Sähkölukko parantaa myös vuokrauskohteiden kulunvalvonnan mahdollisuuksia ja takaa sujuvan väliaikaisen kulkemisen kiinteistössä. Tilapäiselle vierailijalle, majoittujalle tai työn suorittajalle voidaan taata turvallinen ja joustava pääsy kohteisiin väliaikaisen ja etähallittavan Fisafe kulunvalvontajärjestelmän tarjoaman ovikoodin ja kulkuoikeuden avulla.

Kaikille sopiva kulunhallintaratkaisu

Se on turvallinen kulunhallintaratkaisu julkiselle – ja yksityiselle sektorille. Käyttäjiä voivat olla mm. sairaalat, oppilaitokset, teollisuus-, liike- ja asuinkiinteistöt, hotelli- ja majoituskohteet sekä toimistotilat.

Kuinka hallita kulkua?

Fisafen kulunhallinta on käyttäjäystävällinen järjestelmä, joka mahdollistaa etähallinnan missä tahansa web-selaimen kautta. Järjestelmässä voidaan valvoa kiinteistössä tapahtuvaa kulkua sekä hallinnoida käyttäjien kulkuoikeuksia tehokkaasti. Kulkuoikeuksien lisääminen, muuttaminen ja käytöstä poistaminen voidaan tehdä kätevästi milloin ja missä tahansa. Uusia kulkuoikeuksia pystytään ottamaan käyttöön helposti ja kulkutunnisteen kadotessa myös kulkuoikeudet voidaan poistaa nopeasti käytöstä. Fisafe -järjestelmää voidaan käyttää myös erilaisten varausjärjestelmien ja -kalenterien kautta

Ota yhteyttä

6 + 11 =