Fisplay Oy

Fisafe on täyden palvelun ICT-talo. Teemme pitkäjänteistä työtä laadukkaiden teknologioiden myynnin, asennuksen ja ylläpidon saralla. Meille tärkeää on laadukkaat ja skaalautuvat ICT-ratkaisut. Haluamme kokea ylpeyttä tekemästämme työstä.

Tekemistämme ohjaavat arvot ovat: #LAADUKKAAT TULOKSET #MERKITYKSELLISYYS #YHTEISPELI

Fisafe tuoteperhe koostuu kolmesta palvelukokonaisuudesta

Meillä on palveluasenne kohdillaan! Soita meille jos haluat teknistä helppoutta!

Fisafe- kulunhallintapalvelu

Fisafe kulunhallintapalvelu on koodilukitusjärjestelmä joka koostuu koodilla tai RFID-tagilla avattavasta lukosta sekä Fisafe ohjelmistosta jolla kulkuoikeuksia on helppo hallita. Fisafe kulunhallintajärjestelmän kautta avataan ovia päivittäin yli 20000 kertaa. Fisafe-kulunhallintajärjestelmällä ohjattavia ovia on yli 3500 kpl Pohjoismaissa.  Fisafe-kulunhallintajärjestelmä on integroitu useisiin varausjärjestselmiin mutta kulunhallinta onnistuu myös oman käyttöliittymän avulla. Huolehdimme ohjelmiston sekä laitteiden ylläpidosta 24/7

Fisafe- kameravalvontapalvelut

Fisafe- kameravalvontapalvelut perustuvat laadukkaisiin, helppokäyttöisiin ja kohtuuhintaisiin laitteisiin sekä teknisesti helppoon ylläpitoon. Järjestelmillämme valvotaan liikekiinteistöjä, Caravan-Parkkeja, julkisia tiloja sekä mm hotellikiintestöjä ympäri Pohjoismaita. Tarjoamme asiakkaillemme teknisesti vaivattoman tavan huolehtia turvallisuudesta. 

Fisafe- Verkot

Fisafe ICT-tukipalvelut sisältävät asiakkaiden sisäverkkojen rakentamisen ja ylläpidon. Haluamme tarjota asiakkaillemme vakaan ja toimintavarman nettiyhteyden vaativiinkin tarpeisiin yhden luukun periaatteella. Asennamme hyvän hinta-laatusuhteen laitteilla verkot joita ylläpidämme asiakkaalle edullisella kuukausimaksulla. 

Ota yhteyttä

4 + 8 =