ICT-palvelutalo

Turvatekniikan kehittäjä ja edelläkävijä

ICT-palvelutalo
Kulunhallinta - Fisafe
Kulunhallinta -palvelut

Fisafen oviautomatiikka tekee kulunvalvonnasta, kulkemisesta ja kulunhallinnasta sujuvaa ja turvallista.
Klikkaa ja lue lisää!

Kameravalvonta - FIsafe
Kameravalvonta  -palvelut

Fisafen Kameravalvonta laajentaa monenlaisten kiinteistökohteiden valvontamahdollisuuksia ja lisää kiinteistön turvallisuutta. Klikkaa ja lue lisää!

Sisäverkot - Fisafe
Sisäverkko -palvelut

Fisafelta saat sisäverkko -ratkaisut vaativiinkin asiakastarpeisiin.
Luotettava ja nopea internet yhteys on tärkeä osa sujuvaa työntekoa monissa työympäristöissä.
Klikkaa ja lue lisää!

Asiakasta

Ovea

Ovenavausta/kk

Sisäverkkoa

Kamerajärjestelmää

Asiakashyödyt

Kannamme vastuun ja teemme arjestasi helppoa.

24/7 Ohjemisto ja laitteisto ylläpito

Pidämme huolen, että apu on aina lähellä ja tarvittaessa tulemme paikalle ongelmien ilmetessä. Huolehdimme että asiakkaiden ovista päästään sisään ja ulos kellonajasta riippumatta. Asiakkaiden ongelmat ovat meidän ongelmia.

Toimintavarmuus

Toteutamme vaativienkin asiakastarpeiden mukaiset ratkaisut yksilöllisellä suunnittelulla ja kartoituksella. Huolehdimme asiakkaidemme turvapalveluista ammattitaitoisesti ja joustavasti. Tarjoamme nykyaikaisia palveluratkaisuja kiinteistön kulunvalvontaan ja kameravalvontaan. Lisäksi toimitamme kattavat WLAN –verkot yrityksille ja yhteisöille kaikenkokoisiin kohteisiin. Kehitämme palveluamme asiakastarpeen pohjalta ja teemme paljon asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja.

Luotettavuus

Fisafe ratkaisut ovat aina ammattilaisten toteuttamia. Noudatamme alan standardeja ja kehitämme koko ajan toimintaamme, jotta varmistamme parhaan palvelun asiakkaillemme. Tuotekehityksemme kehittää sekä laite- että ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Turvallisuus

Fisafella on turvallisuusalan elinkeinolupa eli tarjoamamme ICT-palvelut täyttävät todistetusti alan vaatimukset. Kehitämme koko ajan palveluitamme oman tuotekehitysorganisaation kanssa ja voimme toteuttaa laajan osaamisen vuoksi hyvinkin vaativia ratkaisuja.

Ylläpito

Fisafe tarjoaa ylläpitosopimuksia palveluilleen. Huolehdimme että päivitykset sekä laitteet ovat ajantasalla ja toimivat. Valvomme laitteiden ongelmia ja niiden perusteella reagoimme käytännössä. Tarjoamme ylläpitoa ohjelmistolle sekä laittestolle 24/7.

★★★★★

”Fisafe reagoi nopeasti asiakkaan ongelmiin ja heidän jatkuva kehittyminen tukee meidän kasvua.”  Operation Manager, Forenom, Roi Rajala

★★★★★

”Fisafen ratkaisukyky on huippuluokkaa ja toiminta tarvittaessa erittäin ripeää, joka on kasvumme kannalta ensiarvoisen tärkeää” Mikko Malmberg, toimitusjohtaja, Spot Apartments

★★★★★

”On uskomatonta miten Fisafelta saa aktiivista ja ennakoivaa palvelua. Minun ei tarvitse lainkaan miettiä, ovatko asiat hyvin hoidossa. Muualta en ole ikinä löytänyt tai saanut vastaavaa palvelua” Bestpark Oy, Matti Korkiakoski

Ota yhteyttä

4 + 7 =